Drukkerij NEJMAN
Logo

Voorstelling.

De drukkerij Nejman bestaat sinds 1955, te Brussel, en voorziet u van alle soorten professionele drukwerken. Van ontwerp tot einddruk, alles wordt door ons gedaan. Wij zetten uw ideeën op papier. Dankzij onze kennis en onze lange ervaring zullen we u zowel op het grafische aspect, als op de fabricagekwaliteit, als op het budget adviseren.

Onze diensten zijn bedoeld voor bedrijven en professionals. Wij drukken op alle soorten papier in offset of digitaal en bieden een breed scala aan producten voor uw bedrijf: Briefpapier, facturen, visitekaartjes, complimentkaarten, enveloppen, flyers, posters, zelfkopiërende formulieren en nog meer...

Kiezen voor drukkerij Nejman betekent ook kiezen voor lokale bedrijven. Al onze prints worden geproduceerd in België. Onze papieren komen uit de Europese Unie. We geven de voorkeur aan de bedrijven om ons heen, de mensen die we in het echte leven kennen. Het is ook een gebaar voor het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen door kortere transportroutes.

BEEU


Ecologie

Ecologie.

Bij drukkerij Nejman, maken we ons zorgen over het milieu en ecologische kwesties. We zijn toegewijd aan het maken van verantwoorde keuzes en om onze planeet zo goed mogelijk te beschermen, gebruiken we alleen FSC-gecertificeerde papieren. De meeste van onze papierassortimenten dragen ook het Europese Ecolabel voor papier, dat nog verder gaat in zijn vereisten.

Ecologie FSC-certificering
De beste garantie voor verantwoord bosbeheer Een FSC-gecertificeerd hout- of papierproduct is een product dat zowel garanties biedt op de verantwoorde herkomst (door duurzaam bosbeheer en/of recycling) als op de traceerbaarheid ervan in de gehele afzetketen. Het hoge niveau van de eisen van het FSC-certificeringssysteem en de betrouwbaarheid van het FSC-label worden algemeen erkend. FSC is dan ook het enige certificatiesysteem van deze soort dat de steun krijgt van milieuorganisaties zoals WWF en Greenpeace, maatschappelijke actoren, evenals het lidmaatschap van het grootste aantal bedrijven in België maar ook op het wereldwijd niveau!


Ecologie

Diensten.

Impression

Drukwerken

Klein en groot formaat

Groot en klein formaat, maak gebruik van onze printservice en ons machinepark. Offset of digitaal, vierkleurendruk of Pantone-kleuren.

Graphisme

Layout

Vormgeving

Wij maken uw reclame- en administratieve documenten op. Of het nu gaat om een ​​originele creatie of een netto aanlevering van een bestaand document.

Logo

Logo

Logo creatie

Wij creëren het logo dat de visuele identiteit van uw bedrijf zal bepalen en het is dit beeld dat de weerspiegeling zal zijn die uw klanten zich zullen herinneren.

Voorbeelden.

Layout
Layout
Layout
Layout
Logo
Logo
Logo
Logo
Click anywhere to close
modal

Gegevens.

  • Onderneming :
  • Drukkerij NEJMAN bv
  • Tel.: 02 521 99 37  •  e-mail: info@nejman.be
  • Ondernemingsnr. BE 0419 544 992

Contact.

Neem gerust contact met ons :

cryptogramcryptogramrefresh

Graag bovenstaande code invullen :

Website by Harold Nejman